31. listopada 2022.

Poziv građanima: ispunite upitnik i pridonesite definiranju aktivnosti smanjenja onečišćenja na području grada Splita korištenjem multimodalnih usluga mobilnosti

U sklopu provedbe EU projekta SUTRA (Interreg V A Italija-Hrvatska) izrađen je upitnik koji ima za cilj identificirati zadovoljstvo korisnika lokalnim multimodalnim uslugama mobilnosti razvijenima u okviru projekta. Cilj ovog istraživanja je dobiti uvid u razmišljanja što većeg broja građana koji ovdje žive.

Daljnjim proširenjem mreže biciklističke infrastrukture na području grada Splita popularizira se korištenje bicikala kao alternativnog oblika javnog prijevoza što je osnovni preduvjet za povećanje mobilnosti i kvalitete života građana i turista.

Stoga Vas ljubazno molimo da odgovorite na pitanja u anketi i na taj način doprinesete boljem planiranju razvoja Vašeg naselja i Grada u cjelini.

Anketa je namijenjena svim zainteresiranim građanima, anonimna, a pristupiti joj možete preko poveznice: https://it.surveymonkey.com/r/SUTRA_HR .