Obavijesti

Božićni posjeti

U povodu nadolazećih blagdana, zamjenik župana Luka Brčić posjetio je 22. prosinca Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije, te Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici. Ustanovama su uručeni čekovi u iznosu od deset tisuća kuna.

Župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader i predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar nazočili su božićnom primanju koje je 22. prosinca upriličio nadbiskup splitsko-makarske nadbiskupije msgr. Marin Barišić. Župan Ante Sanader zahvalio je Nadbiskupiji i njezinu svećenstvu za sve molitve, blagoslove i dobra djela, zaželjevši okupljenima u novoj godini puno zdravlja i obiteljskog zadovoljstva. Obitelji se u svoj obraćanju dotakao i nabiskup Barišić. „Obitelj je ključ i pokretač svega. Neka nam Božić bude novo rađanje, da Njegovo otajstvo doživimo u dubini srca i tako je prenesemo drugima“, proučio je nadbiskup.

Župan Ante Sanader i njegov zamjenik Luka Brčić nazočili su 23. prosinca primanju povodom božićnih i novogodišnjih blagdana upriličenom na Sveučilištu u Splitu.

                                                                                A.-M. Škorić

Stožer civilne zaštite SDŽ