Obavijesti

PROJECT GREENMIND SASO 2019.

POZIV

Poštovani

pozivamo Vas na održavanje radionice  u Green Mind projekt na prezentaciji koja će se održati u petak, 25. listopada 2019. godine u konferencijskoj dvorani sajma SASO u Spladium Areni, 21000 Split Početak prezentacije je u 11 sati (predviđeno trajanje je max. 2 sata).

Cilj projekta Green Mind je razvoj i jačanje konkurentnost i inovacijskih kapaciteta malih i srednjih poduzeća s područja zelene i pametne mobilnosti (green&smart mobility) na Mediteranu.

Zelena i pametna mobilnost uključuje spoj usluge prijevoza i novih tehnoloških rješenja (vozila i auto komponente, računalne aplikacije, čista goriva, infrastruktura, ITS, MaaS ...) s ciljem poboljšanja mobilnosti ljudi i roba te smanjenja štetnih utjecaja na okoliš.

Tijekom projekta u suradnji s javnim, visokoškolskim i istraživačkim ustanovama, istražile su se potrebe malih i srednjih poduzeća, te na osnovu identificiranih potreba kreirali i testirali nove usluge iz domene analize tržišta, mogućnosti javnog financiranja i B2B povezivanja.

Međunarodni pristup Green Mind projekta temelji se na procesu uzajamnog učenja i razmjene znanja koji za cilj ima uspostavu međunarodne inovativne mreže koja uključuje javni sektor, industriju i akademsku zajednicu na MED području.

Pozivamo sve tvrtke s prostora Splitsko dalmatinske županije koje djeluju na području zelene i pametne mobilnost da  prisustvuju radionici te da se uključe u projekt. Svojim informacijama, idejama i savjetima kreirajte nove alate i usluge kojima će te unaprijediti poslovanje, povećati vidljivost, međunarodno se povezati i lako pronaći izvore financiranja.

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Martin Bućan,

Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko-dalmatinske županije

Tel.: +385 (21) 400 156

martin.bucan@dalmacija.hr

Dokumenti za preuzimanje

Stožer civilne zaštite SDŽ