Obavijesti

Upriličeno božićno primanje za novinare

Već tradicionalno božićno okupljanje novinara upriličeno je danas u Županiji.

Nazočne novinare pozdravili su, te im zaželjeli sretne blagdane župan Ante Sanader, predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar, te zamjenik župana Luka Brčić. Župan je izrazio svoje zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom novinara i Županije. Kazao je kako je suradnja, usprkos teškim vremenima koja se odražavaju i u novinarskoj struci, nije izostala, već je i dalje ostala korektna.

Sretne blagdane nazočnim novinarima poželio je predsjednik Skupštine Petroslav Sapunar, također zahvalivši na suradnji. U nadi da ona neće izostati i ubuduće, naglasio je kako se o radu Županije i Županijske skupštine treba što više izvješćivati, a posebice je bitno u izvješćima novinara naglasiti važne stvari i odluke koje se donose na Skupštini.

Zamjenik župana Brčić pridružio se čestitkama župana i predsjednika Skupštine.

  

 

 

 

 

 

 U ime novinara domaćinima je uputio božićne čestitke Marinko Čavar, novinar HRT-a, Studia u Splitu. Naglasio je kako su u ovom ludilu skandala i žutog tiska Županija i njeni čelni ljudi uspjeli sačuvati dignitet, te se zahvalio na dosadašnjoj suradnji.                                                                             A.-M. Škorić

Stožer civilne zaštite SDŽ