Obavijesti

Predstavnici grada Splita i župan Boban povodom blagdana sv. Lucije posjetili županijsku Udrugu slijepih

Župan Blaženko Boban i pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Grada Splita, Magda Vrvilo, danas (četvrtak) su posjetili Županijsku Udrugu slijepih i slabovidnih osoba.

Razgovarali su s predsjednikom Udruge Damirom Smajom koji im se zahvalio na dosadašnjoj suradnji i ukazao na probleme koji još uvijek tište korisnike Udruge. Pročelnica Vrvilo stavila se na raspolaganje za intenziviranje komunikacije, te operativnu i stručnu pomoć resorne službe, a kako bi ovoj kategoriji sugrađana omogućili što kvalitetnije uvjete života. Radni i svečani susret završen je razmjenom prigodnih poklona i lijepih želja za predstojeće blagdane.

Župan Boban je tijekom dana također posjetio Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju "Anđeli" u Splitu, a zamjenik župana Luka Brčić je posjetio Klub žena liječenih na dojci u Kaštel Novom, potom Centar za smještaj i rehabilitaciju Mir u Rudinama kod Kaštela i Dom za psihički bolesne odrasle osobe u Trogiru. Svim ravnateljima i ravnateljicama ovih udruga, centra i doma, župan i zamjenik župana su predali ček u vrijednosti deset tisuća kuna.

Stožer civilne zaštite SDŽ