Završila je 18. sjednica Županijske skupštine

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban nakon završetka 18. sjednice Županijske skupštine zahvalio je vijećnicima što su izglasali sve točke dnevnog reda. "Posebno ću istaknuti financijsko izvješće za 2022. godinu te izvještaj župana. Raduje me što su izglasane točke za nabavu 2 CT uređaja te odobrenje Nastavnom zavodu za javno zdravstvo za kupnju objekta bivše srednje zdravstvene škole kako bi se Zavod mogao proširiti, a škola dobiti nove kapacitete", izjavio je župan. 

Dodao je kako ga posebno raduje apsolutna podrška svih županijskih vijećnika formiranju Fonda za buduća onečišćenja. "Vidjeli smo kroz raspravu da je to uistinu potrebno pa zahvaljujem priobalnim i otočnim lokalnim zajednicama koje će se udružiti u taj fond", rekao je.

Predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić također je izrazio zadovoljstvo nakon održane sjednice. "Jako mi je drago što smo priveli kraju ovu sjednicu. Hvala svim vijećnicima koji su sudjelovali u raspravi i glasovanjima. Dobre stvari smo završili za naše građane. Mislim da tako moramo nastaviti i dalje, ostaviti se politikantstva i igrokaza te se uhvatiti posla", zaključio je Šimundić.