POZIV - PODUZEĆA, JAVNE USTANOVE I SVE DRUGE PRAVNE OS OBE NA PODRUČJU SPLITSKO- DALMATINSKE ŽUPANIJE ZA PRIMANJE MLADIH VJEŽBENIKA NA PRAKSU

 

 

POZIVAJU SE

PODUZEĆA,
JAVNE USTANOVE I SVE DRUGE PRAVNE OSOBE NA PODRUČJU SPLITSKO- DALMATINSKE  ŽUPANIJE
ZA PRIMANJE MLADIH VJEŽBENIKA NA PRAKSU

Što je Eurodyssée program?

Eurodyssée je program razmjene mladih koji je 1985. inicirao Edgar Faure, tadašnji predsjednik regionalnog Vijeća pokrajine Franche-Comté, koji je u to vrijeme obnašao i dužnost predsjednika Skupštine europskih regija. Program se organizira pod pokroviteljstvom Skupštine europskih regija čiji je Splitsko- dalmatinska županija član od 2007. godine.

Svrha EURODYSSÉE programa je omogućiti mladim ljudima stjecanje profesionalnog iskustva i učenje jezika zemlje domaćina.
Ciljevi programa su stvaranje svijesti o Europi građana, povezivanje regija i poticanje tvrtki da omoguće mladima stjecanje radnog iskustva.

Program Eurodyssée omogućuje razmjenu mladih u dobi od 18 do 30 godina da u razdoblju od 3 do 7 mjeseci steknu radno iskustvo u stranoj firmi.
Regija domaćin dužna je pokriti sve troškove koji uključuju:
- intenzivni jezični tečaj
- smještaj
- džeparac
- socijalno i zdravstveno osiguranje

Kome je poziv namijenjen?

Ovim putem pozivamo sve privatne i javne tvrtke te javne ustanove koje su zainteresirane za primanje mladih vježbenika na praksu na razdoblje od 3 do 7 mjeseci, da ispune obrazac i pošalju ga u Ured župana putem e-maila, faxa ili poštom.

Napominjemo da je program namijenjen mladima raznih obrazovnih profila, pa je stoga i ovaj poziv namijenjen javnim i privatnim poduzećima iz različitih područja i sektora. Troškove smještaja, džeparca, jezičnog tečaja i osiguranja snosi Splitsko- dalmatinska županija.
Rok za prijavu: trajno otvoren poziv

· Preuzmite Obrazac za tvrtke/javne ustanove zainteresirane za primanje vježbenika na praksu u sklopu Eurodyssée programa

Podaci za kontakt:
Anđelka Vuković
Splitsko- dalmatinska županija
Ured župana
Domovinskog rata 2
21 000 Split
Tel: 400 003
Fax:
345-164

e-mail: andjelka.vukovic@dalmacija.hr
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Dodatne informacije

www.eurodyssee.net

Skupština europskih regija (SER) najveća je nezavisna mreža regija u proširenoj Europi. Okupljajući 270 regija iz 33 države i 16 međuregionalnih organizacija, SER je politički glas svojih članova i forum za međuregionalnu suradnju.