Vukovarski branitelji na prijemu u Županiji

Župan Blaženko Boban je u Županiji zajedno sa svojim zamjenikom Lukom Brčićem, pročelnicima Damirom Gabrićem i Tomislavom Đonlićem, primio Stipu Majića – Pipu, scenarista, režisera i producenta filma „Glavu gore, ruke na leđa“ i aktera u filmu Predraga Mišića. Ispred Grada Vukovara podršku su došli dati i Franjo Šoljić, predsjednik Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Zlatko Horvat, predsjednik Udurge policije VBDR-a Vukovar te Mato Dudić, dopredsjednik VBDR-a Vukovar.

Film „Glavu gore, ruke na leđa“ je priča i prikaz odvođenja, zarobljavanja i ubijanja hrvatskih branitelja u srpskim koncentracijskim logorima u Vukovaru za vrijeme Domovinskog rata. Projekcija filma je bila u 19 sati u Domu HV-a "General-bojnik Ivo Jelić" (Lora).

Na prijemu su nazočili i Mladen Šiško, predsjednik HVIDRA-e Split, Ivan Turudić, predsjednik društva logoraša SDŽ, Zlatko Čipčić, predsjednik Udruge branitelja i veterana 72 bojne i Mirko Ramljak predstavnik Koordinacije braniteljskih udruga grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.