Župan Boban primio Roka Blaževića, predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Danas su u zgradi županije župan Blaženko Boban i pročelnik UO prosvjete, športa, kulture i tehničke kulture Tomislav Đonlić primili predstavnika Hrvatske na Eurosongu Roka Blaževića.

U izjavi za novinare, Roko je kazao: - Još uvijek razrađujemo koncept samog nastupa na Eurosongu koji se ove godine održava u Izraelu. Sa svojim timom spremam nastup koji će biti na vrhunskoj razini. U ovom trenutku kladionice nisu baš naklonjene našoj pjesmi ali smatram kako će se i to promijeniti već onog trenutka kada se započne sa probama i prije samog glavnog nastupa. Još uvijek se nismo odlučili na kojem će jeziku pjesma biti izvedena hrvatskom ili engleskom, ali kako god odlučili vjerujemo u uspjeh.

Župan Boban je istaknuo: - Čestitam Roku na osvojenom prvom mjestu na ovogodišnjoj Dori. Najveći konkurent mu je bila izvođačica koja također dolazi iz Splitsko dalmatinske županije, što pokazuje da naša županija gaji  pjevačke talente. Imao sam priliku slušati Roka kako pjeva, i izuzetno me veseli njegovo samopouzdanje koje daje vjeru u uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu. Nadam se da će ono što mi ovdje kopiramo kao izvrsnost Izraela, ovog puta Izrael iskopirati kao izvrsnost Roka Blaževića na Eurosongu. U to ime želim mu sreću u ime cijele Splitsko dalmatinske županije.