Župan Boban i gradonačelnik Krstulović Opara u novogodišnjoj noći obišli žurne službe u Splitu

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, posjetili su u novogodišnjoj noći dežurne službe i njihove djelatnike koji su noć proveli na radnim mjestima brinući o javnom redu i sigurnosti svih građana Splita i njihovih gostiju.

Posjetili su Dispečerski centar Vodovoda i kanalizacije, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita, Područni ured civilne zaštite - Centar 112, Hitnu pomoć na Firulama i Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ekipa dispečerskog i dežurnog centra "Vodovoda i kanalizacije Split", u kojem se daljinski upravlja i nadzire cjelokupna opskrba vodom na splitskom području 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini, na usluzi je građanima 4 grada i 9 općina šireg splitskog područja u slučaju prekida vodoopskrbe i odvodnje. ViK-ovci na čelu s ravnateljem Tomislavom Šutom i njegovim zamjenikom Tomislavom Prljevićem, su čelnim ljudima županije i grada, prezentirali kako funkcionira njihov radni ispraćaj stare i doček nove godine. Uz čestitke za još bolju i uspješnu 2020. godinu svim korisnicima.