Veliko srce za male Anđele

U organizaciji Rođendaonice i igraonice za djecu Wonderland večeras je upriličena velika dobrotvorna akcija za Udrugu Anđeli iz Splita koja se našla u teškoj financijskoj situaciji. Ovoj humanitarnoj gesti odlučili smo zajedničkim snagama spasimo one koji su uistinu najpotrebitiji, djecu s najtežim tjelesnim invaliditetom i djecu s teškoćama, su se odazvali mnogi naši sugrađani i ljudi dobre volje

Večerašnji goste ove krasne akcije su najprije mogli vidjeti malu dječju reviju svečane odjeće poznatih robnih marki koju se moglo kupiti po simboličnim cijenama. Prvi put su se na reviji našla i djeca s teškoćama. Organizatori su se pobrinuli za bogate lutrije te prigodnu zakusku, a na ulazu su bile i kutije za donacije.

 Da bi sve prošlo u najboljem redu, pobrinuo se voditelj programa Joško Bonači, a djecu je zabavila klaunica Pipi, a  pjesmom je sve okupljene rasplesao DJ Dado. 

-Udrugu Anđeli smo pomagali i ranije a večeras smo uručili ček vrijednosti 10 tisuća kuna. Osim toga, natjecali su se na dva županijska natječaja i na oba prošli te će i tako dobiti za jedan projekt 2o tisuća kuna, a za drugi 30 tisuća kuna. Važnije od toga je sudjelovanje Županije u projektu koji je udruga Anđeli pokrenula u Dugopolju. Riječ je o izgradnji velikog rehabilitacijskog Centra a Županija je glavni partner. Moram zahvaliti Dijani, Anđeli i gradskom vijećniku Zoričiću koji su bili ustrajni od ideje do izvedbe ovoga projekta. Svakako trebamo zahvaliti i upravi Brodo Splita za pomoć kod rješavanja trenutnog problema smještaja Udruge – kazao je župan  Blaženko Boban.

Anđela Šustić, vlasnica radionice za djecu  Wonderland je kazala: -Kada sam vidjela u koje su probleme upali naši mali anđeli, odlučila sam pokrenuti humanitarnu akciju. Budući da i osobno poznajem Dijanu Aničić koju poznajem još od djetinjstva, pozvala sam osobe iz javnog života i organizirala malu dječju reviju, postavila kutiju za donacije i organizirala tombolu kako bismo još jednom pokazali našu humanost da naši Anđeli ne bi morali zatvoriti svoja vrata.