FOTO/VIDEO: Otvoren Poduzetnički inkubator "Kosore"

Danas je u sklopu proslave Dana Grada Vrlike i blagdana Gospe od Ružarija otvoren Poslovni inkubator Kosore. Radi se o velikom projektu, čija izgradnja jamči nova zapošljavanja, a Vrličani smatraju da će upravo to biti prekretnica u razvoju ovoga grada. Čestitavši svim Vrličankama i Vrličanima Dan Grada župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban istaknuo je kako gradska uprava ovoga grada radi vrijedan posao.

“To su izuzetno vrijedni ljudi koji razmišljaju o svom kraju, kako u turističkom smislu, tako i u poslovnom smislu. Mi ćemo ih, kao Županija i dalje podupirati”, rekao je Boban, koji je s gradonačelnikom Vrlike Jurom Plazonićem obišao novi pogon proizvodnje čokolade.

“Vjerujem da će ovaj projekt dati rezultate u životu našega grada. Ovaj objekt koštao je 26 milijuna kuna. 19 milijuna je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostali iznos je osigurao Grad Vrlika uz pomoć Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva regionalnog razvoja i Fondova Europske unije”, rekao je gradonačelnik Vrlike Jure Plazonić.