Predstavnici Udruge dragovoljaca veterana Domovinskog rata podružnice Split kod župana

Župana je o samoj organizaciji i tijeku igara izvijestio predsjednik Udruge Davor Perković. Istakao je kako su od samih sudionika ovogodišnje igre proglašene za najbolje. Perković je istakao kako su im sva vrata gradova i općina gdje su se održavala natjecanja bila širom otvorena. Ove igre se razlikuju od dosadašnjih. Organizirana je Ribarska večer, te humanitarna nogometna utakmica između ratnih zapovjednika i splitskih STARS-a.

Utakmica je organizirana kako bi se prikupila sredstva za pomoć desetogodišnjoj nepokretnoj djevojčici, kćeri pripadnika 4. gardijske brigade. Također je na makarskoj rivi održana disciplina potezanje konopa, gdje se Grad Makarska pokazao se kao odličan domaćin.
Rezultati ekipa iz Splitsko-dalmatinske županije bili su izvrsni. Tako su osvojili 1. mjesto u kuglanju i malom nogometu. Voditelj ekipe kuglanja Boris Roščić naglasio je kako je ekipa bila sastavljena od članova više udruga iz Domovinskog rata sa područja naše županije. 

Voditelj malonogometne ekipe Igor Maleš kazao nam je kako nikad nisu bili prvi, već su dolazili do samog finala i gubili. Međutim ove godine bili su nadmoćni. 
Sa igara svi su otišli sretni i zadovoljni, domaćini i učesnici. Na ovogodišnjim igrama bilo je dosta popratnih sadržaja, podignut je standard organizacije, tako da sljedećem domaćinu Krapinsko-zagorskoj županiji neće biti lako. 

                                                                                 Ana-Marija Škorić