PROMOCIJA SPLITSKO DALMATINSKE ŽUPANIJE NA OTVARANJU ZIMSKO-TURISTIČKE SEZONE 2008/09 U BIH

Na konferenciji su kulturno zabavni program predstavili predstavnici iz BiH-a,  načelnik općine Kupres Stjepan Herceg, direktor skijaškog centra Zvonko Bagarić i direktorica turističke zajednice bosansko- hercegovačke županije Slava Jukić.

Otvaranje sezone počinje 12. prosinca 2008. u Kupresu s bogatim kulturno zabavnim program koji će trajati dva dana. Splitsko-dalmatinska županija će u sklopu manifestacije prezentirati svoju turističku ponudu koja uključuje aktivni, pustolovni i kulturni turizam, a posebno će biti prezentirana i dalmatinska gastronomija. Na dan otvaranja biti će organizirana Dalmatinska večer na kojoj će se prezentirati nekoliko kulturno-umjetničkih društava i klapa iz naše Županije. Također će se održati niz sportsko-zabavnih natjecanja koji će simbolično otvoriti sezonu skijanja.

Na konferenciji za novinare prisustvovao je  župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, predsjednik Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije dr.Ante Nosić, direktor Turističke zajednice dr. Mili Razović, pročelnik Upravnog odjela za turizam Joško Stella i predstavnici gradova Omiša i Kaštela.