ŽUPAN PRIMIO KAŠTELANSKE MAŽORETKINJE

Predvođene predsjednicom Mirjanom Ojdenić, Silvanom Ivanković, članicom Upravnog odbora i Ivonom Bašić, trenericom u Županiju je stiglo izaslanstvo od deset mažoretkinja. 

 Ovom prigodom Mirjana Ojdenić, predsjednica je rekla:

- U ovoj godini ostvarili smo sve što smo planirale i željele. Na Europskom prvenstvu održanom u Italiji osvojile smo dvije zlatne medalje i jednu brončanu. Veseli nas što je domaća publika sa oduševljenjem pratila naš nastup prilikom nogometnog spektakla u Splitu Hrvatska-Brazil. Naše mlađe juniorke, inače već četiri godine prvakinje Hrvatske, su osvojile ova dva zlata u jakoj konkurenciji. Moram istaći da su ove mlade djevojke u svemu u čemu su se do sada takmičile osvojile zlato. Seniorke su osvojile brončanu medalju iako je bila velika konkurencija, najveća do sada na Prvenstvu. U godini ispred nas slavimo dvadeset godina postojanja. Svakodnevno vježbamo za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Prvi put na prvenstvu će se natjecati Kristina Duvnjak u kategoriji  solo plesačica. Ona ima samo 14 godina i natjecat će se sa starijim od sebe.

 Splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader poželio je puno uspjeha najboljim mažoretkinjama u Hrvatskoj i naravno Splitsko-dalmatinskoj županiji. On je kazao kako su dobri rezultati ulaznica za sve, te je pohvalio ekipu koja vodi Kaštelanske mažoretkinje.

                                           M. Šundov