5. listopada 2017.

Besplatne edukacije za poduzetnike i obrtnike Splitsko-dalmatinske županije

Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije imat će priliku sudjelovati na interaktivnim radionicama u sklopu Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4) s početkom u 10:00 sati.

Prepoznajući važnost srednjih i malih poduzetnika kao i  obrtnika, Splitsko-dalmatinska županija je zajedno s Poslovnim dnevnikom organizirala besplatne edukacije i radionice nastojeći tako potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Manifestaciju će otvoriti Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije i zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista,  Mislav Šimatović. Nakon pozdravnih govora će Anđelko Katavić, pročelnik županijskog odjela z agospodarstvo i EU fondove, predstaviti “Program Splitsko-dalmatinske županije”, a potom će lokalni poduzetnici raspravljati o načinima razvoja poduzetništva.

Za sve koji žele naučiti kako uspješno voditi poslovanje i kada nisu u uredu, 30-minutnu edukaciju o "Cloud uslugama" je pripremio Krešimir Jusup iz HT-a. Potom će  Željka Marić iz Hitro.hr-a održati radionicu o tome “Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?”. Glavni i završni dio dana je dvosatna radionica “Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu” koju će održati  Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira.

Detaljan program edukacija Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije možete pogledati OVDJE.