Obavijesti

Josip Perkušić - novi predsjednik Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije

 

U četvrtak, 21. lipnja, župan Blaženko Boban je na početku konstituirajuće sjednice pozdravio novi saziv Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije izabran na 11. sjednici Županijske skupštine održanoj 28. svibnja 2018. godine. Istaknuo je svoju otvorenost prema mladima i pozvao sve na intezivnu suradnju. Kao mladi predstavnici aktivni u udrugama, političkim pomladcima i studentskim zborovima nada se da će ga upravo oni najbolje približiti problemima s kojima sa svakodnevno susreću.

Konstituirajuću sjednicu Savjeta mladih SDŽ otvorio je predsjednik Županijske skupštine gospodin Petroslav Sapunar, koji je apelirao na suradnju mladih i Županijske skupštine te je utvrđivanjem kvoruma i najstarijeg člana započeta sjednica.

Za  predsjednika Savjeta mladih SDŽ jednoglasno je izabran  Josip Perkušić, student treće godine Pravnog fakulteta u Splitu. Kao njegova zamjenica izabrana je Klara Ivanko iz općine Proložac,  studentica Filozofskog fakulteta u Splitu.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se na podršci te izložio plan rada i izrazio nadu za konstruktivnom suradnjom s udrugama mladih, Studentskim zborovima i tijelima Splitsko-dalmatinske županije.