Obavijesti

SPLITSKA DOBRODOŠLICA DELEGACIJI BRAZILSKOG NOGOMETNOG SAVEZAU opuštenoj i prijateljskoj atmosferi gradonačelnik Puljić svojim je gostima predstavio Split i najavio spektakl koji će se moći mjeriti s usijanom atmosferom koja vlada na brazilskim nogometnim utakmicama.
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac također je izrazio zadovoljstvo što Split i Hrvatska konačno imaju mogućnost ugostiti najveću nogometnu velesilu, a iskoristio je ovu priliku i da podsjeti na to da će se Hrvatska zajedno s Mađarskom kandidirati za organizaciju europskog nogometnog prvenstva koje će se održati 2012. godine.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković brazilskim je kolegama najavio nezaboravnu atmosferu na Poljudu budući Split ima najvatreniju navijačku skupinu u Europi.
 Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Ricardo Teixeira uzvratio je domaćinu komplimentima na račun ljepota Splita i dalmatinske obale,  te je  izrazio nadu da će se u finalu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj sastati upravo Hrvatska i Brazil.