6. listopada 2005.

SPLITSKI „PIT BULLOVCI“ U VRHU SVJETSKOG BORILAČKOG SPORTA

Po povratku u domovinu naše najbolje borce primio je 5. listopada 2005.splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader, njegovi zamjenici Anđelka Vuko i Luka Brčić, te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Zdravko Omrčen.

 Frane Radnić, svjetski prvak u thaikickboxingu podijelio je sa županijskim vodstvom iskustva sa nedavno održanog svjetskog prvenstva i zahvalio na podršci koju Županija pruža njihovu klubu, te obećao da će on i njegovi  kolege svojim rezultatima opravdati njihovo povjerenje. Sportsko vodstvo kluba upoznalo je župana i njegove suradnike sa osnovnim pravilima ovog u širim razmjerima još nedovoljno poznatog sporta. Zanimljivo je da je „Pit Bull“ jedini klub u Županiji koji ozbiljno radi sa ženama, a one pak postižu sjajne rezultate, o čemu svjedoči srebrna medalja koju je iz Maroka donijela njihova članica Ana Mandić, te bronca Nevene Juranović. Borilački sportovi, tvrde iz „Pit Bulla“, itekako privlače nježniji spol čemu je dokaz sve veći broj žena u ringu.

Uputivši čestitke za osvojena odličja župan Sanader je rekao kako će se prvom prilikom i sam doći uvjeriti u njihove vještine, te poželio sreću Frani Radniću koji će se za dva tjedna boriti za krunu europskog prvaka u tajlandskom boksu.
                                                 
                                                                                  A.Đeldum