6. srpnja 2017.

Župan primio sudionike Dječjeg festivala „Mali Split“

Danas je u Županiji upriličeno primanje za sudionike  Dječjeg festivala “Mali Split” na čelu s umjetničkim ravnateljem Festivala Jovicom Škarom, kojem je domaćin bio župan Blaženko Boban. Uz župana prijemu su nazočili i zamjenik župana Luka Brčić te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić.

Raditi s mladima uvijek predstavlja posebno zadovoljstvo. Svima nama trebaju oni koji sjaje srećom i zadovoljstvom. Stoga, posebno danas zahvaljujem vašem umjetničkom ravnatelju gospodinu Jovici Škari, koji zajedno s vama, mladim naraštajima činite našu županiju prepoznatljivom. Glazba je zvonka radost. Tu radost moramo omogućiti svoj našoj djeci koja su naša budućnost. Podupiremo „Mali Split“  koji su veliki promotori i grada Splita i cijele županije, istaknuo je župan.

Susret s ljudima koji vode Županija vrlo nam je važan. Svake godine pokušavamo prezentirati Mali Split izvođačima sa područja cijele županije, ali i Hrvatske. Početak našeg rada, prije mnogo godina,  bio je obilježen željom obraniti Domovinu pjesmom i učenjem. Osobito zadovoljstvo predstavlja činjenica što iz godine u godinu prepoznajete naš rad i brigu za djecu, prateći nas gotovo od naših početaka. Stoga vam od srca zahvaljujem na sudjelovanju u pripremi i ovogodišnjeg festivala,  kazao je ravnatelj Škaro.