21. prosinca 2023.

ŽUPANOVO DRUŽENJE S NOVINARIMA: "Jedino nas Županija sve okupi"

Poznata splitska novinarka Ružica Mikačić na današnjem tradicionalnom županovom primanju za novinare koji prate rad Splitsko-dalmatinske županije istaknula je kako je ovo najveći skup za novinare. „Jedino Splitsko-dalmatinska županija okupi sve i to bez razloga u smislu izvještavanja. Hvala na tome što pružaju priliku svima nama da se podružimo u miru te zaželimo jedni drugima sve najbolje. Hvala najljepša što na ovakav način tretira novinare. Posebno sam zahvalna na činjenici što se ne zaboravljaju veterani jer su među nama i kolege koji su u mirovini. Uistinu su rijetki oni koji poštuju ljude koji su desetljeća ostavili u novinarstvu“, poručila je.

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban zahvalio je novinarima na praćenju svih županijskih događaja i projekata. „I onda kada se kritički osvrnete na nešto apsolutno ste u pravu. Vi prenosite sliku naših sugrađana i kroz svoje objave to donosite i nama, a od mene nikada niste čuli da sam komentirao bilo kakav novinski napis jer svaku kritiku shvaćam kao nešto što moram ja korigirati“, izjavio je župan te novinarima poželio sretne Božićno – novogodišnje blagdane.

Predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić rekao je kako predstavnici sedme sile pomažu predstavničkom tijelu da što bolje služi građanima. „Želim vam sretan Božić, da sa svojim obiteljima budete u miru i da nemate problema o kojima ćete izvještavati“, poručio je Šimundić.