Novosti

Predstavljeno šesto izdanje Shift konferencije

Povodom predstavljanja šestog izdanja Codeanywhere Shift konferencije danas je u Županiji održana konferencija za medije.

 

Konferenciju su predstavili župan Zlatko Ževrnja, organizator Ivan Burazin, dirketor Turističke zajednice SDŽ Joško Stella, Mariana Pivalica iz Turističke zajednice Grada Splita, Silvija Breša iz Splitske banke te Ivan Blagajić iz agencije Five.

 

„Veseli nas razvoj ove važne konferencije koju pratimo ovih pet proteklih godina kao jednu od bitnih partnera. Uvijek naglašavamo kako je važno ulagati u razvoj IT tehnologije, jer se razvoj zajednice i gospodarstva temelji na jakom Sveučilištu odnosno u važnosti ulaganja u visoku znanost“, kazao je župan.

 

„Shift konferencija značajno doprinosi promicanju lokalne zajednice i IT poduzetništva. Zahvaljujući petogodišnjoj tradiciji ove konferencije, Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija pozicionirali su se na mapi Europe kao jedan od informatičkih centara. Njezinu vrijednost prepoznala je i Splitsko-dalmatinska županija bez čije pomoći organizacija ne bi bila moguća, na čemu se zahvaljujemo“, kazao je Ivan Burazin.

 

Shift konferencija održat će se 1. i 2. lipnja u splitskom HNK.