Novosti

Župan primio seniorskog i juniorskog prvaka Hrvatske u full contactu

Župan Zlatko Ževrnja upriličio je primanje za Nikicu Radonića, seniorskog prvaka RH i Antu Buloga juniorskog prvaka RH, članove kluba „Sv. Jure“ iz Vrgorca.

„Vidimo koliko je truda i energije uloženo kako bi se ostvario ovako veliki uspjeh. Čestitam svima, posebno treneru i osnivaču kluba Davoru Joviću. Posebna vrijednost ovog uspjeha je što dolazite iz maloga grada, a ipak bilježite sjajne uspjehe i na europskoj i državnoj razini. Možete biti uzor drugim većim klubovima“, kazao je župan Ževrnja.

„Konkurencija na prvenstvu je bila vrlo jaka. Naša borci Nikica Radonić i Ante Bulog u imali su u završnici protivnike koji su prije toga imali meč odmor, a oni su išli na završni meč direktno iz prethodnog. Međutim , bili su bolji. Meč između Čizmića i našeg prvaka Radonića proglašen je najboljim mečom prvenstva. Nadamo se kako ćemo i dalje biti uspješni. Od srca vam zahvaljujemo na potpori koju nam pružate kao i za ovaj današnji prijem“, kazao je trener Davor Jović naglasivši kako je osim sportskog uspjeha bitno i odgojiti uspješne ljude koji će raditi na dobrobit Hrvatske.

Prvaci Nikica i Ante zahvalili su se županu na prijemu. Kazali su kako im nije teško, te kako uspijevaju uskladiti sve svoje obveze sa treningom.