Održan prvi radni sastanak Projekta 3P4SSE

Slijedom usvojene odluke o odobrenju projekta 3P4SSE programa Interreg Central Europe projektni tim Splitsko-dalmatinske županije je sudjelovao na prvom (kick-off) radnom sastanku projekta 18/19.04.2023. u Trentu, sjedištu vodećeg partnera iz Italije.

 

Projekt je  usmjeren  na rješavanje zajedničkih izazova koji su zajednički identificirani u pograničnim regijama uz istovremeno jačanje suradnje u svrhu općeg usklađenog razvoja Unije

Na sastanku su  potpisani sporazumi od svih partnera te su odrađene aktivnosti u svezi vođenja projekta i financijskog aspekta prijave troškova za idućih 36 mjeseci.

Nakon predstavljanja projektnog kontrolora iz Zajedničkog tajništva iz Beča, partnerstvo je detaljno pregledalo sve aktivnosti raspodijeljene po radnim paketima u sklopu kojih su predstavljena tri ključna dokumenta: Plan kvalitete rada, Plan rizika te komunikacijski plan koji su konačno usvojeni od strane cjelokupnog partnerstva.
 

Uz dogovorene periodične on-line sastanke novi SC sastanak projektnih partnera trebao bi se održati između mjeseca listopada i studenog 2023. godine.