Predstavljeno Pravo misto - stranica na kojoj se nalaze svi programi i poticaji Splitsko-dalmatinske županije

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban u utorak je predstavio Pravo misto - mrežnu stranicu na kojoj se nalaze programi subvencija, poticaja i novčanih pomoći Splitsko-dalmatinske županije, a dostupna je na adresi pravomisto.hr.

Župan je podsjetio kako se u ovom trenutku na Pravom mistu nalazi ukupno 100 programa. „Ovom stranicom otvaramo sve programe za korištenje našim sugrađanima, po svim strukturama. Tu su sažeti programi svih vrsta i ovo je instrument i alat u našoj županiji za kojega se nadam da će ga pozdraviti svi građani. Tu se nalaze obrasci, opis programa, kontakt osoba te sve ostale potrebne informacije. Ovo je naš autohtoni proizvod na kojemu je duže vrijeme rađeno. Nadogradit ćemo ga novim programima i aktivnostima. Uskoro ćemo ići na teren kako bismo građane izravno upoznali s našim projektnim aktivnostima“, najavio je župan. 

Pročelnik Kabineta župana Davor Pavić rekao je kako je cilj ovoga programa građanima dati na uvid sve programe Splitsko-dalmatinske županije. „Imamo fazu otvorenih natječaja, najavljenih natječaja, ali i zatvorenih natječaja s rezultatima i imenima i prezimenom onih kojima su odobrena sredstva. Za svaki program postoji osoba koja će biti na izravnoj usluzi građanima. Na Pravom mistu nalaze se kontakt podaci tih osoba kako bi građanima mogli pomoći s dodatnim informacijama“, rekao je Pavić.