Novosti

Srebrni vaterpolisti na prijemu kod župana

Srebrni vaterpolisti na prijemu kod župana

U nazočnosti predsjednika Županijske skupštine Petroslava Sapunara i zamjenika župana Luke Brčića, župan je upriličio prijem za Josipa Pavića i Anđela Šetku, vaterpoliste hrvatske reprezentacije, osvajače srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Uz naše srebrne vaterpoliste,  prijemu je nazočio i Ivan Asić, pomoćni trener hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Tom prigodom, župan je čestitao vaterpolistima na vrhunskom uspjehu, kojem teži svaki sportaš.

Ponovno ste podignuli našu Domovinu na pijedestal uspjeha. Ponosni smo, jer pokazatelj marljivog i dugogodišnjeg zalaganja doveo je do vrhunskog sportskog rezultata, koji će zasigurno dovesti do toga da se vaterpolski uspjesi naše reprezentacije i dalje nastavljaju. Splitsko-dalmatinska županija izdvaja određena sredstva za perspektivne sportaše, za koje vjerujemo da će ostvarivati izuzetne uspjehe na zadovoljstvo sviju nas. Nadam se da će i ovih 20 000 kuna koje danas uručujemo osobno svakom od vas biti samo dio financijske potpore koja je prijeko potrebna da bi vrhunski rezultati ostali kontinuirani, kazao je župan.

Kapetan vaterpolske reprezentacije Josip Pavić, kao i Anđelo Šetka zahvalili su se županu na podršci koju im pruža Splitsko-dalmatinska županija, nadajući se da će u svojim sljedećim nastupima i dalje ostvarivati izvrsne rezultate.